מורה
הייתי, ועודני, ילדה של טבע, למרות שנולדתי וגדלתי בתל-אביב.
לו הצצת לתוך עגלת הבובות שדחפה הילדה הקטנה שהייתי, היית מוצא שם גורים, גוזלים או אפרוחים.
נולדתי עם יכולות תקשור וראיה מעבר, למשפחה שבמשך דורות תמיד היו בה מרפאים ומתקשרים, (לצד בעלי מקצוע "נורמאלים" כמו רופאים) יכולתי להעביר כאב במגע וגם בלעדיו.
לא יכולתי 'לפתוח ולסגור את ברז המידע כרצוני'. הוא הציף אותי ושלט בי.מסיבה זו בצעירותי הרתיעו אותי יכולות אלו בעוצמתן. למעשה, רתיעה זו הייתה אחת הסיבות שבחרתי ללמוד מדעים (בין השאר, אני בעלת B.A. בחינוך ובמדעי החיים עם התמחות בביולוגיה וכימיה).
ביכולותיי "הלא קונבנציונאליות" עשיתי שימוש רק עבורי ועבור הקרובים אלי, שימוש אשר הלך והתרחב עקב ביקוש. תמיד גם הייתה בי מהות של "מדריך". בתנועת, בהוראה ובניהול (ניהלתי חטיבת ביניים). עודדתי אנשים למיצוי הפוטנציאל שבהם, ללקיחת אחריות, למיצוב אישי.
וכך, אחרי שרכשתי את השכלתי הפורמאלית ואחרי שעשיתי חיל שנים רבות בתחום החינוך, החלטתי שהגיעה העת.
עזרו לי, 'דחיפה קטנה' מכירולוגית מפורסמת (הגברת קטיה קלופר) שתהתה כיצד יתכן שעם מתנות נפלאות כאלה אני עדיין 'לא שם?' ובנקודת המפנה זכיתי לעוד עזרה. עצה מצוינת מחבר הילר: " יש לך יכולות מולדות. הוסיפי ידע נרכש. לכי ללמוד הילינג, וביו-אנרגיה. והכי חשוב לכי ללמוד על עצמך שזו חובתו הראשונה של כל מי שמטפל באחרים." ועוד הוסיף: "ועשי זאת אצל אפרת יש משהו מיוחד בהוראה שלה, אינני יודע מהו הדבר" (תרגום הספר היה בעיצומו).
למדתי הילינג ונשביתי בקסם של ה 'משהו האחר'. באופן טבעי המשכתי לקורס בניסים וברור היה לי שמצאתי את הדרך . קורס ההדרכה סגר לי מעגל. מאז 1998 אני מדריכה את הקורס כפי שהוא מוכר ובנוסף רתמתי ידע וניסיון ניהולי ל 'תרגומו' לתחומי הניהול.
חיפשתי דרך לעזור לאחרים. ומצאתי דרך לעזור לעצמי. הקורס הפך את חיי שלי, שינה אותם מן הקצה לקצה . בראש ובראשונה החזיר לי את אורה. כל מי שחווה שכחה עצמית מכיר את הכאב. כל מי שעבר את תהליך ההיזכרות מכיר את השמחה, הסיפוק, תחושת השיכרון.
ההבטחה הגדולה ביותר שנתתי לעצמי בעקבות חוויית ההיזכרות היא לא שכוח. הבקשה הדגולה ביותר שאני מפנה לאלוהים היא להיות תמיד באהבה לאורה.
האהבה הובילה אותי לקבל החלטות הקשורות לחיי נישואי. האהבה הובילה אותי , בהיותי מפרנסת, לעזוב ניהול ולצאת לדרך חדשה. באותה העת לא ידעתי למה אני הולכת אבל כן ידעתי שאורה איתי, ידעתי שאלוהים איתי.
היום אני בעלת מרכז 'פנימה-צמיחה אישית העצמה ארגונית' . וגם שותפה עם מכללת רופין ב 'מכון לניהול הוליסטי'. תולדה ישירה של קורס בניסים.
בעזרת הקורס בניסים נוסף לי מימד משמעותי כמטפלת וזו היכולת לראות את האדם הבריא בתוך כל גוף יהיה חולה באשר יהיה. היכולת לראות את האדם המאושר גם בתוך מי שסובל, את השלם בתוך כל מחסור. היכולת להישאר באהבה , לא ליפול ל 'בור ' של העומד מולי לא להישאב לסבל ולהמשיך לראות את האור . כל אלה מאפשרים , בסופו של דבר גם לעומד מולי לחוות את האור.
נוצר לי 'סל טיפולי-אבחוני' ייחודי: תקשור, אבחון בעזרת ההילה, רייקי, ביו- אנרגיה והילינג. ומהעבר פסיכולוגיה, ביולוגיה, ניהול ו...כן למדתי לשלוט 'בברז' לפתוח ולסגור אותו כרצוני, לנהל גם את המידע העובר דרכי.
אני אוהבת את מה שאני עושה.
ואני עושה זאת היטב.
הגמול הנפלא ביותר הוא לראות אנשים שמוסיפים אור לחייהם. ארגונים שמכניסים את הרוח לניהול, מפקדים שעושים זאת וחיילים שלא נרתעים לדבר עם השכינה או כפי שהם מתבטאים.
המוטו שלי:
לבחור באור - זה לגעת בנקודה הנכונה.
לבחור באור - זה ליצור עבורי את העולם שאני ראויה לו.
להוליך אחרים לבחירה באור - זה ליצור עבורנו עולם של אהבה.
אתם מוזמנים לבקר באתר שלי www.aora.co.il ולקרוא סיפורי הצלחה וסיפורי ניסים